L'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) organitza per segon any consecutiu el programa Bojos per la Naturalesa, dirigit a alumnes de batxillerat, que se celebrarà aquest divendres a Món Sant Benet.

Segons va detallar el centre universitari, el programa té la voluntat de promoure el talent científic entre els joves, potenciant el coneixement del medi natural i posant-los en contacte amb els principals investigadors en la matèria.

La iniciativa s'emmarca en el projecte Bojos per la Ciència 2016 de la Fundació Catalunya-La Pedrera, dirigit a estudiants de batxillerat de tot Catalunya "que tinguin interès i mostrin aptituds en els diferents camps científics que proposen".

El curs se centrarà en l'estudi del medi físic, els diferents tipus d'organismes i l'aplicació d'eines per gestionar la naturalesa. A més, de febrer a novembre, els joves podran participar en sessions i visites a centres d'investigació, així com en sortides de camp per observar el medi natural.