La Festa Major d'Hivern de Calders tindrà l'estil de vida saludable com a pal de paller. El municipi inicia avui tot un seguit d'activitats que giraran al voltant de la salut, sense descuidar, també, els actes més tradicionals del poble.

Per a avui i demà s'han programat tallers d'alimentació saludable i de ioga a l'escola Antoni Busquets i Punset. I divendres hi haurà activitats d'alimentació i salut dirigides als nens, al Casal. Dissabte serà el dia fort dels actes dedicats a la salut, amb un munt de tallers, seminaris i classes centrats, per exemple, en els hipopressius, el sucre refinat o en la manera de mantenir uns ossos forts sense la necessitat de consumir làctics. Totes les xerrades són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a l'Ajuntament o al Casal de Calders.

De manera intercalada a les activitats sobre salut, es desenvoluparà el programa d'actes de la Festa Major d'Hivern de Calders, amb la tradicional escudellada (divendres al migdia) o el baieton (dissabte al vespre). També hi haurà una sessió de cinema i una fira artesanal, entre d'altres.