L'Ajuntament de Navàs ha decidit allargar fins aquest dissabte el període de votació del pressupost participatiu. Aquest procés va començar l'11 de gener i inicialment era previst tancar-lo aquest dilluns, després de vuit dies. Ara, però, s'ha decidit perllongar el termini per donar més facilitats als ciutadans per prendre-hi part. Aquest dilluns ja havien dipositat el seu vot un total de 470 persones, el que ja suposa una participació més elevada que en els primers pressupostos populars.

Tal i com ja ha anat informant aquest diari, enguany es pot escollir entre un total de 28 projectes (que alhora són el resultat d'un altre procés de consulta previ) per determinar a quins d'ells voldrien que es destinessin 70.000 euros del pressupost que l´Ajuntament deixa a decisió dels seus ciutadans.

Cada veí i veïna pot votar una vegada, tot i que per fer-ho ha d'omplir els 5 requadres de la butlleta amb el número de la proposta que desitgi. Alhora, però, pot optar per destinar els cinc vots de què disposa a la mateixa proposta o repartir-los.

Els vots es poden dipositar a l'Oficina d´Atenció al Ciutadà tots els matins de dilluns a divendres, des de 2/4 de 9 fins a les 2, i el dimarts i el dijous vinents també a la tarda, de les 4 a les 6. Dissabte, darrer dia, es podrà votar entre les 11 i la 1 del matí.