Sallent acollirà aquest dissabte 23 de gener l´onzena edició del Frikibingo, el primer acte del programa del Carnaval sallentí que enguany, com a principal novetat, fa el salt a l´envelat municipal.

L´entitat organitzadora El Carrilet ha decidit «apostar fort» per un acte que cada vegada aplega més públic, motiu pel qual s´ha preparat una jornada ben intensa. El primer acte, completament gratuït, serà el Frikibingo infantil, que començarà a les cinc de la tarda. Com ja va passar en la versió estiuenca, els més petits podran demostrar els seus coneixements sobre cançons populars que els faran cantar i ballar de valent.

Cap a les 8 del vespre engegarà el Frikibingo Light Night ´16, un acte també gratuït en què els efectes de llum i de so prendran gran protagonisme. A banda, els adults podran gaudir, com sempre, del concurs de cançons frikis, que «farà les delícies dels més nostàlgics i també dels més desacomplexats», segons expliquen els organitzadors. Novament, una de les principals consignes és assistir a l´acte completament disfressat, un fet que donarà encara més llum i color a un dels actes més esbojarrats del programa d´actes del Carnaval de Sallent.

Concert de la Pegatina, el 6 de febrer

El Carrilet torna a apostar per un grup potent de cara el ball de Carnaval, que es farà dissabte 6 de febrer. Si l'any passat el protagonista va ser Txarango (que va exhaurir entrades), en aquesta ocasió ho serà el grup La Pegatina, que estarà acompanyat per Séptimo A i Arradio Rosita. Durant el sopar de l'envelat se sortejaran dues entrades per al concert.