El president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, i la nova delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, es van reunir ahir per posar en comú els principals temes que afecten la comarca. Va ser una primera presa de contacte en què es va parlar de tota la problemàtica relacionada amb les infraestructures i dels reptes del territori en matèria de medi ambient, turisme i desenvolupament industrial.

Les bonificacions a la C-16 van ser un dels temes centrals de la trobada. De fet, ahir mateix al migdia Vilagrà va acompanyar membres del Consell d'Alcaldes del Bages en la reunió que van mantenir a Barcelona amb el secretari general de Mobilitat, Ricard Font, i el director general de Carreteres, Xavier Flores.

La reunió també va servir per comentar reptes de futur com el turisme, que té en el Geoparc un dels principals eixos, i la gestió dels residus generats per l'activitat minera. Vilagrà es va mostrar conscient que tots aquests són temes històrics en els quals fa temps que es treballa i va manifestat la voluntat d'accelerar al màxim la cerca de solucions.