Un espectacular incendi va deixar ahir a Santpedor la imatge d'una nau totalment en flames i una imponent columna de fum negre que es distingia des de la distància malgrat la foscor de la nit.

El foc, que no va causar ferits, va destruir completament una empresa del polígon de Santa Anna II dedicada a la producció de resines i fibra de vidre, però va poder ser controlat amb prou rapidesa pels Bombers, que s'hi van abocar amb setze dotacions. L'absència de vent va impedir que la fumera tòxica s'estengués sobre la resta del polígon, la zona esportiva i el nucli de Santpedor, la qual cosa va evitar haver de demanar la població que es tanqués a casa per seguretat.

L´incendi es va declarar als voltants de 3/4 de 7 de la tarda a la planta baixa de l´empresa Fibertub, dedicada a la fabricació i comercialització de productes plàstics, metàl·lics, fibra de vidre i resines. Aquella hora ja no hi havia treballadors a la nau, que havia tancat la seva activitat a les 6 de la tarda. El foc es va iniciar per causes que es desconeixen a la planta baixa, a la zona on s´acumulaven resines.