L'Escola Paidos ha tancat aquest divendres la setmana dels disbarats amb una rua de Carnestoltes pels carrers de Sant Fruitós. Ha estat el colofó final a cinc dies de disbauxia: des de dilluns, els alumnes van anar al centre amb un complement diferent cada dia: una perruca, la cara pintada, un jersei dels pares, un mitjó de cada color, una corbata, un llaç de corbata (o "pajarita") o uns elàstics.

La rua de Carnestoltes ha comptat amb la participació dels mestres i els 700 alumnes de l´Escola Paidos. Des dels alumnes de P2 de la Llar d´infants fins als més grans que cursen l´ESO hi han participat.

Enguany l´eix central de la rua girava entorn les olimpíades, coincidint amb què el 2016 és un any olímpic. Piragüistes, esquiadors, jugadors de bàsquet, tiradors d´esgrima, ciclistes, genets, i fins i tot torxes olímpiques... es van passejar pels carrers més cèntrics de la població.

La rua també ha gaudit d´un acompanyant molt especial, la mascota del "2016 Sant Fruitós de Bages - Ciutat del Bàsquet Català", que ha seguit i animat els alumnes durant tot el recorregut. L´Escola Paidos col·labora i participa activament d´aquesta activitat.