La Fundació Cardona Històrica -ens públic que gestiona els equipaments turístics municipals- i l'empresa ICL Iberia Limited SCA van signar ahir un conveni de col.laboració, a partir del qual la companyia contribuirà a finançar els diferents projectes de desenvolupament turístic que el municipi impulsa a les antigues mines de sal i de potassa. ICL Iberia és membre protector de la Fundació Cardona Històrica des del 2013.

Van signar ahir la renovació del conveni l'alcalde de Cardona i president de la Fundació Cardona Històrica, Ferran Estruch, i el president d'ICL Iberia, José Antonio Martínez Álamo. A l'acte també hi va assistir el tinent d'alcalde i regidor de Turisme de Cardona, Josep Tristany.

L'alcalde cardoní va agrair la col.laboració d'ICL Iberia en el projecte que "impulsa Cardona, des de fa anys, per posar en valor el patrimoni miner de la vila". Al seu torn, José Antonio Martínez Álamo va garantir "el compromís de la companyia amb aquelles iniciatives que contribueixen a dinamitzar el territori i que permeten generar riquesa i noves oportunitats de desenvolupament".

Al Parc Cultural de la Muntanya de Sal es va descobrir la placa que acredita ICL com a membre protector de la fundació.