Navarcles va celebrar ahir la 34a Trobada de Gegants que, organitzada per la colla gegantera local, va reunir 19 grups procedents de diferents localitats de les comarques catalanes i del Principal d'Andorra.

Després de la cercavila pels carrers de la població es va fer la ballada final a la plaça de la Vila. També el pavelló municipal va acollir el 26è Aplec de la Sardana, amb les cobles Sabadell, Lluïsos de Taradell i Marinada de Badalona.

Tots aquests actes es van celebrar en el marc de la Festa Major de Sant Valentí. A més de la trobada de gegants i les sardanes, es va fer la catifa d'encenalls al carrer Catalunya i una pedalada popular. A la tarda, a l'auditori Agustí Soler i Mas es va representar la Febrada, que es podrà tornar a veure dissabte vinent al vespre.

Ja diumenge, dia 21, se celebrarà el dia de la parròquia de Navarcles a Sant Benet de Bages, on hi haurà l'actuació del cor Lerània.

Avui és festa local a Navarcles. Els actes de la festivitat de Sant Valentí van començar el 6 de febrer, entre els quals, el Carnestoltes.