El grup municipal de Convergència a Sant Fruitós -principal grup de l'oposició a l'Ajuntament- ha plantejat la construcció d'una pista poliesportiva al costat del pavelló. Una infraestructura que la formació entén que tindria una doble utilitat: tant per a les activitats esportives que es desenvolupen al mateix pavelló, com per a l'escola pública Pla del Puig, que també és a tocar.

Convergència, però, va plantejar aquesta petició mitjançant una moció en el darrer ple municipal que no va prosperar, alhora que s'aprovava el pressupost per a aquest any i no s'hi preveia.

CDC defensa la conveniència de projectar i materialitzar aquest equipament en base a tres aspectes principals. D'una banda, argumenta que tant l'Ampa de l'Escola Pla del Puig com també l'entitat ASFE, "que gestiona el pavelló municipal, fa anys que demanen una pista poliesportiva annexa al pavelló per poder desdoblar entrenaments i activitats extraescolars durant la setmana i partits el cap de setmana".

D'altra banda, CDC de Sant Fruitós afirma que "tenim constància que és del desig de la comunitat educativa de l'escola Pla del Puig poder disposar d'una pista poliesportiva, a fi de millorar les seves instal·lacions i que els alumnes puguin desenvolupar l'activitat d'educació física a l'aire lliure, gaudint d'una pista amb les condicions necessàries per poder realitzar les activitats esportives i recreatives dins de l'horari escolar, amb una pista annexa a les instal·lacions de l'escola".

Un tercer motiu que esgrimeixen és que enguany Sant Fruitós és la Ciutat del Bàsquet Català, "i amb aquest motiu volem promoure accions que ajudin a promocionar i donar a conèixer el bàsquet, com l'esport de base en general, raó de més perquè es recordi el pas d'aquest any 2016 amb una infraestructura necessària per al nostre poble".

Convergència subratlla que quan es va entrar la moció a l'Ajuntament el pressupost per al 2016 "no estava tancat i, per tant, s'hi podia preveure una partida".