La CUP de Manresa ha manifestat el seu rebuig a la proposta de construcció d'un hotel, restaurant i gasolinera que planteja un promotor privat a tocar del parc de l'Agulla, al terme de Sant Fruitós. El partit nega que aquest projecte tingui un interès públic, i considera que seria perjudicial per a l'entorn.

En la línia del que ja va assenyalar fa uns dies ERC de Sant Fruitós (vegeu Regió7 de divendres), ara la CUP de Manresa se suma a les crítiques del projecte, entenent que no respon a les necessitats del territori. D'una banda, diu que el projecte se situa en uns terrenys considerats agraris i paisatgístics "que entren en contradicció amb l'ús hoteler, de gasolinera, supermercat i restaurant". A més, en tractar-se d'uns terrenys situats entre les hortes de Viladordis i el Poal, "és de vital importància mantenir-los com a zona agrària, i com a eix connector d'aquestes dues hortes".

Més enllà de la qüestió ambiental, la CUP considera que aquesta proposta "queda molt allunyada del concepte d'interès públic", atès que "és un projecte destinat a un espai de parada per als cotxes que transitòriament passen per l'eix Transversal", i que per altra banda "preveu l'increment del vehicle privat i de superfícies totalment depersonalitzades, en cap cas orientades al bé públic ni a l'interès general, i encara menys a enriquir la naturalesa del parc agrari de l'Agulla".

La CUP de Manresa (que forma part del Consorci Urbanístic de l'Agulla) també retreu al govern de Sant Fruitós (Gent fent Poble i PSC) que no li hagi comunicat l'interès per part d'un particular en la proposta ni l'inici de la tramitació per donar resposta al requeriment del promotor.