El Govern nomena tres directors generals de la Catalunya Central

Els berguedans Juli Gendrau i Rosa Anna Castillo tindran responsabilitats a Interior i Justícia, i Natàlia Mas, de Sant Martí de Tous, a l´àrea d´Economia

17.02.2016 | 07:47

El Govern de la Generalitat incorpora tres nous càrrecs de directors generals provinents de les comarques centrals, i que van ser nomenats ahir. Es tracta dels berguedans Juli Gendrau (com ja havia avançat aquest diari) i Rosa Anna Castillo, que tindran responsabilitats als departaments d'Interior i de Justícia, respectivament; i també de Natàlia Mas, de Sant Martí de Tous, com a nova directora general d'Anàlisi Econòmica del departament d'Economia i Hisenda.

Rosa Anna Castillo Picas és la nova directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia, departament al qual fa anys que està vinculada; primer com a cap de servei de la subdirecció general de Planificació i Estudis de la direcció general de Relacions amb l´Administració de Justícia des de l´any 2004 fins al 2007 i, des de l´any 2011 fins ara, com a subdirectora general de Planificació i Programes de la direcció general de Modernització de l´Administració de Justícia.

Castillo va néixer a Bagà fa 51 anys, i tot i que ara viu a Terrassa encara hi manté vincles perquè és on viuen els seus pares. Ella hi va estudiar primària, va fer secundària a l'institut Guillem de Berguedà de Berga, i va marxar de la comarca en el moment que va iniciar l'etapa universitària per formar-se en Dret (que va completar entre la UB i el Centre d'Estudis Jurídics de Madrid). Des de l´any 1989 viu a Terrassa, on ha desenvolupat la seva trajectòria professional als jutjats d'aquesta ciutat.

Castillo no està vinculada a cap partit polític, i ahir assegurava a aquest diari que el seu nomenament «és de perfil tècnic i respon a l'experiència acumulada», tant dins el departament com en l´àmbit del funcionariat del cos superior de lletrats de l´administració de Justícia del ministeri de Justícia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

La cervesa artesana viu un moment d´esplendor a la Catalunya Central

El sector creix al mateix temps que els consumidors saben apreciar la diferència entre els seus...

L´Ajuntament d´Artés acorda donar impuls a una associació funerària

El compromís és incentivar que es creï una entitat, però amb la gestió desvinculada del consistori

La Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona ja és Tresor de la Cultura Cinematogràfica Europea

La Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona ja és Tresor de la Cultura Cinematogràfica Europea

L'escenari de diverses escenes de la mítica pel·lícula d'Orson Welles 'Campanades a Mitjanit' es...

Artés aprova demanar als alcaldes un estudi per a un servei funerari comarcal

La proposta la va presentar el grup de la CUP i va tenir el suport de tots els regidors del ple...

Enllaços recomanats: Premis cinema