La parròquia de Navarcles ha celebrat la primera de les dues misses, que anualment oficia a l’església del Monestir de Sant Benet de Bages, una per sant Valentí, el mes de febrer, i l’altra per sant Benet, el juliol.

La cerimònia la va celebrar el rector de Navarcles mossèn Josep Escós mentre que els cant litúrgics els van interpretar la Coral de l’Esplai de Navarcles sota la direcció d'Anna Maria Riera.

Després, i en el mateix lloc, es va celebrar un concert a càrrec del Cor Lerània, sota la direcció del mestre Jordi Noguera, que van dedicar a la memòria de l'expresidenta d'Òmnium Cultural i diputada de Junts pel Sí, Muriel Casals.

El Cor Lerània va oferir un programa amb obres de Johannes Brahms: “Motets i Cants” i de Benjamin Britten: “Nadales”, amb l’acompanyament musical de Belén Ureña -trompa-, Cristina Hernández -trompa-, i Esther Piñol -arpa, que va complaure al públic que omplia completament el recinte, i que va premiar a cantants i músics amb uns forts i prolongats aplaudiments al finalitzar el recital, que foren correspostos amb la interpretació d’un bis: la nadala “Deo Gracias!”.