La coordinadora de dones d'ERC del Bages ha començat a treballar de cara a les properes activitats que es volen organitzar en el marc del Dia Internacional de les Dones, que se celebrarà el 8 de març.

De moment, la coordinadora ja ha fet una primera trobada que ha servit per plantejar les línies de treball a seguir, i que ha comptat amb l'assistència de les secretaries de les dones de les seccions locals republicanes, del president comarcal del partit, Albert Mulero, i de la secretària comarcal de les Dones, Àdria Mazcuñán, que en serà la responsable.

Més enllà de la redacció d'un manifest per al 8 de març, entre les propostes per portar a terme hi ha la d'impulsar el contacte amb les entitats de dones locals per conèixer millor les necessitats que tenen, i organitzar una sessió de treball per elaborar un pla d'igualtat. La trobada també va servir per fer balanç de les accions fetes fins ara, i valorar la bona tasca feta des de l'organització del Premi Maria Casajuana, impulsat per ERC Manresa, i que enguany ha guardonat la mestra Rosa Serrano.