El Consell Comarcal passa a assumir les demandes d'habitatge social del Bages

29.02.2016 | 07:39

El Consell Comarcal del Bages assumirà a partir d'ara les demandes d'habitatge social dels municipis de la comarca, servei que abans s'oferia des de l'Oficina Local d'Habitatge de Manresa.
Per poder complir aquesta nova tasca, el director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, ha exposat aquesta setmana als professionals dels serveis socials i regidors de la comarca del Bages de quines eines disposen els ajuntaments per evitar l'exclusió social residencial i per poder garantir la permanència de les famílies amb dificultats econòmiques en el seu habitatge.
A més de detallar els instruments norma-tius, el director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya va detallar totes les tipologies d'ajuts, especialment aquells que estan destinats a famílies en situació d'emergència habitacional, així com el funcionament de la mesa d'emergències.
La jornada, que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Bages, va tenir l'assistència d'unes cinquanta persones, majoritàriament tècnics municipals de la comarca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema