L´ajuntament de Sant Mateu ha aprovat la nova redistribució d´àrees i de funcions dels regidors de l´equip de govern per a aquest mandat. Aquesta organització és fruit del nomenament del nou alcalde, Joan Ullé, després de la mort de Pere Ribera, el gener passat. Els nous tinents d´alcalde seran Joan Muns i Dídac Ullé.

Tres seran les àrees principals de treball que se sumaran a la de Presidència: Medi Natural, Aigua i Turisme, que assumirà Joan Muns; Serveis a les Persones, Comerç i Consum, que gestionarà Dídac Ullé; i Medi Ambient, Agricultura i Hisenda, que aniran a mans d´Enric Masafrets. Aquest darrer es va incorporar al ple el passat mes de gener, arran de la presa de possessió de Joan Ullé com a nou alcalde. Al seu torn, Joan Ullé conservarà les carteres d´Urbanisme, Obres Públiques i Noves Tecnologies i assumirà la de Governació.

Pel que fa al règim de dedicació i de retribucions, el ple ha aprovat una única dedicació parcial del 35% per al regidor de Medi Ambient, Agricultura i Hisenda, Enric Masafrets, que percebrà una retribució mensual de 510 €. La resta de membres de l´equip de govern percebran en concepte d´assistència a Juntes de Govern (225€) i per assistències a reunions del Ple o a la Comissió Especial de Comptes (100€). També es van fixar les indemnitzacions de 50€ per grup polític i de 20€ per a regidor de la corporació. El nou model de retribucions suposarà un estalvi de 4.600 euros anuals en el pressupost municipal.