El servei de transport públic per carretera entre Sant Salvador de Guardiola i Manresa incorporarà noves freqüències els diumenges i els festius locals, a partir d'aquest mateix cap de setmana.

Les expedicions sortiran cada hora en punt, entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre, de l´estació d´autobusos de Manresa. La sortida des de la parada de l´avinguda de la Generalitat, a Sant Salvador de Guardiola, serà a dos quarts, entre les 17:30 i les 21:30. La nova proposta horària per als diumenges arrencarà aquest diumenge a mode de prova pilot i ha estat dissenyada a partir del temps dels trajectes i del volum de trànsit intersetmanal. És per aquest motiu que l´empresa operadora de la línia, Transports Masats, no descarta introduir canvis per tal d´ajustar la proposta horària en cas que sigui necessari.

La direcció general de Transports de la Generalitat va donar llum verda a la mesura que el consistori venia sol·licitant des de feia 2 anys. El servei dominical incorpora també una nova parada a l´estació de la Renfe que permetrà els usuaris enllaçar amb els trens de la línia R4.