Sant Fruitós vol donar més prioritat al vianant a l'avinguda Bertrand i Serra

Es faran un seguit d'actuacions al vial, que és una de les artèries de trànsit del poble

07.03.2016 | 07:41
Sant Fruitós vol donar més prioritat al vianant a l'avinguda Bertrand i Serra

L´Ajuntament de Sant Fruitós portarà a terme una intervenció a l´avinguda Bertrand i Serra, entre els carrers Balmes i Padró, que té per objectiu fer-hi més prioritari l'àmbit de vianants. El projecte preveu, entre d´altres actuacions l´ampliació de l´espai destinat als vianants amb la col·locació de jardineres de fusta al llarg del recorregut per indicar la separació de la zona de pas en relació al vial dels cotxes. També s'incrementarà el nombre de passos de vianants a la vorera més propera a la residència i davant del centre d'assistència primària.

Aquesta iniciativa també inclou el repintat de tota la senyalització en aquest tram d´avinguda i de part del carrer Jacint Verdaguer; la reubicació de la zona blava, la zona reservada per a l´ambulància del CAP , i altres espais per a cotxes. A més, es definirà un espai per a parades de curta durada per als clients dels comerços de l´àrea (stop&go comercial 5 minuts) i la reparació d´uns 25 metres lineals de la vorera amb col·locació de barana de protecció a la zona dels horts del Sanmartí.

L´avinguda Bertrand i Serra és una de les artèries més importants del municipi i suporta un alt nivell de trànsit, que es preveu que es vegi reduït amb l´entrada en servei de la nova rotonda de la C-16c.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema