L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha signat un conveni amb l'Associació de Comerciants del Municipi (ABIC) pel qual es compromet a aportar 2.500 euros anuals a l'entitat perquè pugui impulsar les diverses activitats que realitza al llarg de l'any.

El conveni, que han signat l'alcalde, Gil Ariso; el regidor de Comerç de l'Ajuntament, Eduard Mata; el president de l'ABIC, Miquel Priego; i el vicepresident de l'ABIC, Albert Bermúdez, vol ser un reforç de l'aposta que l'Ajuntament intenta fer pel comerç de proximitat, que considera fonamental per mantenir una oferta de qualitat i diferenciada. En aquest sentit, fonts municipals destaquen l'esforç de l'actual junta de l'ABIC "per cercar nous atractius i revitalitzar l'oferta comercial del municipi".

Al llarg de l'any, l'ABIC de Sant Joan organitza diverses activitats al poble, algunes de les quals tenen un ressò a tota la comarca. Destaquen el Fora Estocs, el Shopping Night, la Fira Embarrats, el Black Friday, el Mercat de Nadal i el concurs d'aparadors.