L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat el projecte per portar a terme un remodelació integral de les piscines municipals. L'obra es calcula amb un cost global de 487.000 euros, per la qual cosa el consistori ha previst afrontar-lo en tres fases. Les intervencions més destacades seran la rehabilitació completa dels vasos de les dues piscines actualment existents i, sobretot, la construcció d'una tercera piscina pensada específicament per als usuaris més petits. Amb el pla previst la remodelació del conjunt es completaria en un termini de dos anys.

Tot i que el projecte tècnic està aprovat, l'adjudicació de la primera de les fases previstes depèn del finançament aportat per part de la Diputació de Barcelona. Els treballs de les diferents parts del projecte s'aniran executant en períodes no estivals per no alterar el funcionament de l'equipament durant els mesos que se'n fa ús.

Les obres de la primera fase, que es preveuen en el pressupost per a aquest any consistiran en la reconstrucció del vas de la piscina gran, que té unes mides de 25x12,5 metres. S´aprofitarà per modificar-ne la fondària i adaptar-la a la normativa actual. Aquesta primera intervenció té un pressupost de 111.000 euros.

El projecte aprovat per l´Ajuntament de Castellbell també preveu en la segona i tercera fases, respectivament, la construcció d´una tercera piscina infantil de 6 x 5 metres annexa a la mitjana, i l´habilitació d´un local que es destinarà a emmagatzemar els productes de tractament, neteja i desinfecció. A més, es construirà una rampa amb baranes per a l´accés de persones amb mobilitat reduïda i s´instal·larà un elevador hidràulic amb capacitat d´elevació de 120 quilos. Les instal·lacions actuals es van construir l´any 1982 i han anat quedant obsoletes. L´any 2009 es va adequar l´accés exterior al complex, el 2014 el consistori en va renovar els vestidors i ara es planteja la remodelació integral.