Les migas ja són tota una tradició a Navarcles. Ahir, diumenge, a les 2 del migdia, va arrencar la quinzena edició, que va aplegar unes 300 persones. Per als participants va ser un bon dia per aprendre a fer aquest plat o menjar-ne. Però, per als organitzadors, era un dia ple d'il·lusió i feina, ja que alguns ja hi eren a primera hora del matí per muntar tota la infraestructura i preparar-ho tot.

El bon temps va animar centenars de navarclins a sortir al carrer i gaudir amb les seves famílies i amics d'aquesta festa. L'ambient que es va crear va ser molt festiu i s'hi va poder escoltar música flamenca.

Després de dinar, amb l'animació d'un grup de dansa, alguns participants es van animar a pujar a dalt de l'escenari i a ballar. I alguns d'ells van allargar-ho fins a mitja tarda.

La celebració es va dur a terme a l'Escola Verda (el CEIP Catalunya) i va tenir la participació d'unes 300 persones. També es va fer una exposició fotogràfica recordant les darreres festes de les migas i un recull de les aparicions a la premsa.