La consulta que l'escola de primària Sant Vicenç, de Sant Vicenç de Castellet, ha portat a terme entre els pares i mares del centre per plantejar la possibilitat que el curs que ve poguessin passar a funcionar amb jornada intensiva ja té resultat. Les famílies han expressat majoritàriament el rebuig a aquesta proposta i, per tant, el suport a mantenir l'horari actual, amb classes al matí i a la tarda i la preservació de la sisena hora.

En concret, el recompte, que es va dur a terme ahir al matí amb una participació de gairebé el 90 %, va tenir com a resultat que més de la meitat de les famílies que van respondre (el 51 %) ho va fer a favor d'aplicar la jornada partida; tot i que també més d'un terç (el 37,25 %) va donar suport a la jornada intensiva. El 8,5 % s'hi va mostrar indiferent, mentre que el 3,24 % restant van resultar ser respostes no vàlides.

Actualment, aquest centre, que té sisena hora, fa un horari de 2/4 de 9 del matí a la 1 del migdia i de 3 a 2/4 de 5 de la tarda, i aquest serà el que es mantindrà. Després del resultat de les votacions, la direcció de l'escola ja ha assegurat que "tot quedarà exactament igual com fins ara".