L´assemblea de la CUP de Sallent ha emès un comunicat en que reclama a l´alcalde del municipi, David Saldoni, que no faciliti la informació que sol·licita l´Audiència Nacional en relació a la moció de suport a la declaració de ruptura. Demanen al govern municipal que desobeeixi el requeriment de la justícia espanyola, en consonància amb el contingut de la resolució de ruptura aprovada pel Parlament.

La regidora de la CUP, Èlia Torrescasana, reclama a l´alcalde que convoqui un Ple Extraordinari per decidir quin és el procediment a seguir amb el requeriment de l´Audiència Nacional. Torrescasana ressalta que «la reclamació de la justícia espanyola ve donada per una decisió de tot el Plenari; per tant, per qualitat democràtica, demanem que sigui el Ple qui decideixi els passos a fer».

La CUP lamenta la que considera que és la determinació de l´Ajuntament de Sallent de fer arribar la informació sol·licitada. Consideren que és «una falta de valentia de l'alcalde», que demostra «la llunyania entre les seves declaracions d´intencions i la realitat dels seus fets».

Torrescasana recorda que ajuntaments de les poblacions on governa la CUP no han facilitat informació a l´Audiència Nacional.