Després que la setmana passada l'Ajuntament de Manresa va rebre el requeriment del jutge per a l'entrega de la documentació en què va aprovar la proposició de suport a la resolució independentista del 9 de novembre al Parlament, ahir va tocar el torn de Sallent.

Agents dels Mossos d'Esquadra es van presentar aquest dijous a les oficines municipals de l'Ajuntament de Sallent per entregar el requeriment dirigit a l'alcalde, David Saldoni. L'ordre és del jutjat Central de la Instrucció número 2 del tribunal espanyol, i en concret, sol·licita el contingut de la moció (que a Sallent es va aprovar per unanimitat l'11 de novembre passat), la còpia de l'acta de la celebració del ple amb les intervencions dels regidors i la gravació de la sessió, així com també la còpia dels informes emesos pel secretari.

Saldoni assegurava ahir que l'Ajuntament facilitarà aquesta documentació com més aviat millor, si bé considera que "l'estat espanyol judicialitza novament la política, i des de l'Ajuntament ens mantenim ferma en la defensa de la declaració aprovada".