El departament d'Interior de la Generalitat va lliurar a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona un diploma de felicitació per la seva col·laboració en les tasques logístiques i de suport a la població afectada durant l'extinció de l'incendi que es va produir el mes de juliol passat al municipi d'Òdena.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona va rebre una de les sis distincions que es van lliurar a Lleida, en el decurs de la quarta celebració del Dia del Voluntari de Protecció Civil de Catalunya que organitzava la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, conjuntament amb la Paeria de Lleida. Aquesta és la tercera felicitació que rep l'AVPC de Cardona, després de les dues precedents en reconeixement a la seva trajectòria.

A l'acte hi van assistir més de 250 representants de les diferents associacions de voluntaris de Protecció Civil de Catalunya, i el van presidir el director general de Protecció Civil de la Generalitat, Joan Delort, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. A banda de Cardona, van rebre el diploma les associacions de Protecció Civil de Lleida, Sant Fost de Campsentelles, Castell-Platja d'Aro, Vilanova del Camí i Sant Adrià de Besòs.