L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar licitarà les obres d'urbanització de la urbanització la Vall de Montserrat. L'actuació, amb un pressupost estimat de 8 milions d'euros serà assumida pels propietaris de les finques, inclòs l'Ajuntament.

En aquest sentit, el consistori demana el compromís i la col·laboració indispensable dels veïns de la Vall de Montserrat per fer possible la urbanització de tot aquest entorn que necessita una actuació urgent. L'Ajuntament preveu que les obres d'urbanització es puguin executar durant aquest 2016 un cop superat els darrers tràmits burocràtics.

Cercar finançament

L'Ajuntament ja ha fet gestions amb les entitats bancàries amb presència al municipi per tal que els veïns i veïnes puguin accedir al finançament necessari per fer realitat l'obra en unes condicions avantatjoses. La resposta inicial de les entitats financeres ha estat positiva i cada cas s'haurà d'estudiar de manera individual.

Reunions informatives

L'Ajuntament ha organitzat unes jornades informatives adreçades a tots els veïns de la Vall de Montserrat per explicar-los els detalls de l'obra que donarà servei a les més de 400 parcel·les de la urbanització.

Les trobades seran els dies 19 i 20 de març al Centre Cultural Joan Masats. A més, també s'atendran els veïns a les oficines del Burés, l'antic espai Impuls Castellbell, de dilluns a divendres de 8 a 15.00 hores o bé per telèfon trucant al 93 828 38 62.