L'Ajuntament de Navarcles vol promoure la creació d'una associació de caire municipal que ajudi a dinamitzar la vida cultural i d'oci per a una franja d'edat que es considera que actualment no està prou coberta, i que va aproximadament dels 27 als 40 anys.

En aquests moments, el municipi disposa de diverses entitats i associacions que vetllen per l'activitat de diversos col·lectius d'edat de la població. Els nens i nenes disposen del mussol Oriol, una marca de l'Ajuntament que els munta activitats d'oci i cultura; també hi ha el Consell d'Adolescents, el Consell de Joves, i la Comissió de Festes, entre d'altres, però l'Ajuntament entén que hi ha certes mancances d'oferta per a persones que ronden els 30 anys.

Per aquest motiu, proposa obrir un espai de dinamització, amb una primera convocatòria aquest mateix dissabte, 19 de març, en què es crida a l'assistència de persones d'entre 27 i 40 anys perquè aportin una pluja d'idees que serveixi d'arrencada. La trobada es farà a partir de les 12 del migdia a la sala d'actes del Centre Cultural, on s'oferirà un pica-pica.