La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada va denunciar penalment ahir un conductor begut i drogat, de 22 anys, que va provocar un accident de trànsit al carrer Major. El jove va triplicar la taxa màxima permesa d'alcoholèmia i va donar positiu en tres substàncies estupefaents: cocaïna, THC i marihuana. Un amic seu, que anava al seient de copilot, sense el cinturó de seguretat cordat, va resultar ferit lleu en impactar de cap contra el parabrisa del vehicle.

L'accident, segons fonts policials, va tenir lloc a 2/4 de 2 del migdia a l'altura del bar Soler. El cotxe de l'acusat va envestir un vehicle que havia iniciat una maniobra d'estacionament, el conductor del qual va resultar il·lès. L'acompanyant de l'infractor, també de 22 anys, va haver de ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, amb un trau al cap.

D'altra banda, també ahir, cap a les 6 del matí, un cotxe va envestir accidentalment tres vehicles aparcats al carrer Girona de Sant Joan. El conductor va fugir després dels fets. La Policia Local investiga la seva identitat.