La Fira de Primavera de Navàs presentarà enguany algunes modificacions en les ubicacions de diferents espais. Entre aquests canvis del certamen, que se celebrarà els propers 9 i 10 d'abril, hi ha el trasllat del TICdate -proposta que s'ha anat consolidant- al pati del Club d'Avis, i el de l'escenari principal, que serà a l'aire lliure, a la Carretera de Viver.

Del programa d'actes, que s'està acabant de perfilar, la regidoria de Promoció Econòmica ha avançat que enguany hi haurà un espai de food trucks al voltant de la font de la plaça de l'Ajuntament, en què les diferents caravanes i furgonetes de menjar oferiran els seus productes.

Entre els actes preparats destaquen els que tindran lloc per a la celebració del 50è aniversari dels gegants Jordi i Montserrat, entre els quals hi haurà la tradicional trobada gegantera el dissabte a la tarda, una altra cercavila amb exgeganters el diumenge al migdia i la inauguració de l'exposició itinerant sobre els 50 anys dels gegants pubills. A més, hi haurà un concert geganter, el dissabte a la nit, amb Brams, Pastorets Rock i PD Genís de Masadella.

Per la seva banda, el TICdate donarà un perfil creatiu, innovador i tecnològic al certamen. Es farà només el dissabte i constarà de tallers diversos, entre els quals destaquen el de percussió, a càrrec de Santi Serratosa; un taller de biohacking (o com les propietats de la natura poden influir en el dia a dia); un vermut tecnològic; i un simulador permanent de cotxes de ral·li.

Paral·lelament, s'ha engegat la campanya "Fira't", que vol promocionar l'economia local, per la qual s'han adherit 39 establiments, i que repartirà diferents premis.