La secretària de la Junta Local de l' Associació de Lluita Contra el Càncer a Navàs, Montserrat Uró, ha signat un comunicat on fa saber la renúncia de l´actual junta directiva per causes personals i de salut. En la nota fa un agraïment a tots els navassencs i navassenques per la seva generosa col·laboració, tant en els seus donatius particulars com en totes les campanyes on l´entitat ha demanat el seu suport.

La Junta que plega reconeix que els sap greu no poder continuar oferint el seu temps i la seva vocació de voluntariat, però que raons familiars i de salut dels actuals membres ho han precipitat. La junta, que va començar el seu mandat el setembre de 2012, diu que ha intentat, sense èxit, buscar un relleu que de moment no s´ha trobat per tal de renovar-se i poder donar continuïtat al projecte de l´associació que lluita des de fa anys contra el càncer, una malaltia en que cada cop hi ha més afectats, però també on les expectatives de curació son cada cop mes evidents i definitives.

Finalment, fan una crida a totes aquelles persones que tinguin interès en formar part d´una nova junta i col·laborar com a voluntaris, que tindran sempre el suport i agraïment de la junta que ara plega.