L'inconfusible so dels trabucs va anunciar als solsonins, ahir a mig matí, l'arribada del dia de Pasqua; al mateix temps que es posava en marxa la comitiva de les caramelles per alegrar amb cants i balls la bona nova de la resurrecció de Crist.

Com ja és tradicional, la cantada de caramelles es va iniciar davant del Casal de Cultura i, després d'actuar en una vintena d'indrets de la ciutat, va acabar cap a les dues del migdia a la plaça Major, on es barrejaven espectadors i padrins amb les mones.

Una vintena de nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, la majoria dels quals provinents sobretot de l'Esplai Riallera, van interpretar La primavera ja ha esclatat davant la mirada d'una concorreguda audiència formada sobretot per familiars dels petits. Seguidament, actuava l'Orfeó Nova Solsona, que, sota la direcció d'Anna Camps i amb la companyia d'un acordió, va interpretar Florida d'amor, un ball de jota amb lletra d'A. Fortuny i música de M. J. Patsi. Finalment, era el torn de l'esbart dansaire local També Canta l'Ocellada, acompanyada de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona i que va ballar al so de Bolangera, una alegre melodia composta per Joaquim Serra.

D'entre les diferents parades cal esmentar la de la residència Pere Màrtir Colomés, que va suposar un trencament de la rutina per als avis interns; i també la de la plaça del Palau Episcopal davant l'atenta mirada del bisbe de Solsona, Xavier Novell.