La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Navàs ha posat en marxa la campanya Fira't, que vol promoure el comerç local i la compra de productes elaborats al municipi.

La campanya ja ha començat, i s'allargarà fins al proper 9 d'abril, coincidint amb la celebració de la Fira de Primavera, que tindrà lloc justament aquell cap de setmana. D'aquesta manera, la promoció es desenvoluparà fins al dissabte dia 9, i l'entrega de premis, un cop realitzat el sorteig, es farà l'endemà diumenge.

Totes les persones que estiguin interessades a participar en aquesta campanya, només cal que comprin en algun dels 41 establiments que han decidit col·laborar-hi. Un cop allà, el client en qüestió haurà d'omplir una butlleta amb el nom i cognoms i un telèfon de contacte, i tan sols seguint aquest procediment, ja entrarà automàticament en el sorteig.

En concret, la campanya Fira't d'enguany sortejarà tres tipus de premis. D'una banda, una estada d'una nit d'hotel a la costa o als Pirineus. De l'altra, un sopar per a dues persones en un restaurant del municipi. I un tercer premi consistirà en un val de 50 euros per gastar en establiments adherits a la Unió de Botiguers i Serveis de Navàs.