Sallent debatrà el futur del poble amb l'elaboració d'un pla estratègic municipal

11.04.2016 | 07:47

L'Ajuntament de Sallent impulsa el Pla estratègic del municipi per dissenyar quin ha de ser el seu futur de cara al 2025, i ho vol fer amb la implicació dels veïns a través de 7 taules de participació ciutadana, en les quals entre 8 i 10 persones podran debatre una temàtica concreta.
Sobre la base de la recuperació econòmica, la dinamització de l'habitatge, i la millora de la participació ciutadana i de la formació professional, es va fer una diag-nosi sobre les debilitats i fortaleses de la vila, i en funció d'això ara s'elaborarà el pla estratègic municipal.
En concret, els aspectes per posar sobre la taula seran el comerç, l'educació, la indústria, el turisme, la comunicació i la riquesa associativa, esportiva i cultural de Sallent. A banda, l'emissora municipal, Ràdio Sallent, obrirà debats entre els ciutadans en el programa Teixint Sallent,tots els dissabtes a partir del 9 d'abril.
Els veïns que vulguin participar en les taules poden presentar una instància presencialment, a través del web municipal, o bé trucant al 93 837 02 00.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema