L'Ajuntament de Sallent impulsa el Pla estratègic del municipi per dissenyar quin ha de ser el seu futur de cara al 2025, i ho vol fer amb la implicació dels veïns a través de 7 taules de participació ciutadana, en les quals entre 8 i 10 persones podran debatre una temàtica concreta.

Sobre la base de la recuperació econòmica, la dinamització de l'habitatge, i la millora de la participació ciutadana i de la formació professional, es va fer una diag-nosi sobre les debilitats i fortaleses de la vila, i en funció d'això ara s'elaborarà el pla estratègic municipal.

En concret, els aspectes per posar sobre la taula seran el comerç, l'educació, la indústria, el turisme, la comunicació i la riquesa associativa, esportiva i cultural de Sallent. A banda, l'emissora municipal, Ràdio Sallent, obrirà debats entre els ciutadans en el programa Teixint Sallent,tots els dissabtes a partir del 9 d'abril.

Els veïns que vulguin participar en les taules poden presentar una instància presencialment, a través del web municipal, o bé trucant al 93 837 02 00.