Navàs vol consolidar el sector de la nova tecnologia a la fira

El certamen, que se celebrarà aquest cap de setmana, potenciarà l'espai TICdate, dedicat als ginys i la innovació, amb una ubicació més cèntrica

11.04.2016 | 07:47
La Fira de Primavera s´ubica de cap a cap del passeig de Ramon Vall
La Fira de Primavera s´ubica de cap a cap del passeig de Ramon Vall

Navàs celebrarà aquest cap de setmana la 84a edició de la Fira de Primavera, que mantindrà el seu vessant multisectorial al llarg del passeig de Ramon Vall i rodalia, però potenciarà l'espai dedicat a les noves tecnologies per consolidar-lo com el gran puntal del certamen, després que s'hi va incorporar fa tres anys.
El TICdate ha donat en aquest temps un perfil creatiu i innovador a la fira, i aquesta vegada canviarà el seu emplaçament de la pista Sant Jordi per la del Club d'Avis, més cèntrica i que permet ubicar millor els expositors. A més, aquesta vegada el TICdate es farà només dissabte, i no dissabte i diumenge com fins ara. L'objectiu és fomentar encara més aquest vessant de la fira, per evitar la dispersió i facilitar la presència d'expositors amb una major concentració tant de l'espai com de l'activitat. Entre l'oferta d'enguany, destaca la presència d'un simulador de cotxes de cursa, un altre de muntatge de drons, un vermut electrònic (amb màquines de fer còctels, begudes que canvien de color, o tiradors que mesuren quantitats), i un taller que ensenya maneres d'aplicar la ciència en benefici de l'activitat en el dia a dia.
Més enllà d'això, la fira (que comença avui a les 8 del vespre amb una xerrada a la biblioteca sobre les factures elèctrica i del mòbil) preveu més de 200 parades, entre expositors, artesans i botiguers, i activitats diverses tot el cap de setmana, en què destaquen les dels 50 anys dels gegants pubills, o la presència de food trucks, camionetes de menjar que oferiran els seus productes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

L´Ajuntament d´Artés acorda donar impuls a una associació funerària

El compromís és incentivar que es creï una entitat, però amb la gestió desvinculada del consistori

Artés aprova demanar als alcaldes un estudi per a un servei funerari comarcal

La proposta la va presentar el grup de la CUP i va tenir el suport de tots els regidors del ple...

Sant Vicenç torna a posar en marxa la figura de l´agent cívic

L'objectiu és incidir en la millora de la recollida selectiva de deixalles

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

Després del greu aiguat del juny del 2000 l'ACA va redactar un projecte del qual només ha fet una...

Enllaços recomanats: Premis cinema