Navàs va acomiadar ahir la Fira de Primavera amb les expectatives assolides pel que fa tant al públic com a l'organització. "Estem plenament satisfets" de la quantitat de visitants, i quant a la redistribució d'espais, que ha portat a més concentració a la part central del passeig i la seva confluència amb la carretera de Viver, "era una prova i creiem que ha estat un encert".

Són les primeres valoracions que feia ahir al vespre de la fira el regidor de Promoció Econòmica de la població bagenca, Genís Rovira, que avançava la intenció de repetir un esquema similar de cara a l'edició de l'any que ve, "perquè ha funcionat". Enguany es volia fugir de la dispersió que comportava allargar la fira fins a la pista Sant Jordi, i es va apostar per emplenar la carretera de Viver i lligar l'espai amb els food trucks de la plaça de l'Ajuntament, "que han estat un èxit i volem que tornin l'any que ve".

L'espai dedicat a les noves tecnologies i la innovació TICDate, que és la gran aposta dels darrers anys, també s'ha reubicat de la pista Sant Jordi al pati del Club d'Avis, i tamé ha donat bons resultats. I és que, com que és un lloc més cèntric, "hi ha veïns que han vist el TICDate per primer cop perquè no anaven fins a la pista Sant Jordi", assegura Rovira. Es vol que el TICDate es continuï consolidant, i l'any que ve es preveu mantenir al pati del Club d'Avis.