L´Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha obert les inscripcions 'online' per participar a la Caminada Popular de la Festa de la Primavera que se celebrarà el diumenge 24 d´abril.

El consistori estrena la possibilitat d´inscriure´s de manera telemàtica a través de la pàgina web www.santjoanvilatorrada.cat amb la intenció d´estendre aquesta via a la resta d´activitats organitzades des de l´Ajuntament.

Les persones que prefereixin inscriure´s de manera presencial ho podran fer la setmana vinent a l´edifici de l´Ajuntament (àrea de Serveis a les Persones) de dilluns a divendres de 9 a 2 i dijous a la tarda de 4 a 7 de la tarda. Les inscripcions són individuals i es completaran amb les dades personals de cada participant.

Preus i recorreguts

El preu dels tiquets és de 8 euros anticipats, mentre que el mateix diumenge 24 es podran adquirir a un preu de 10 euros si queden places. El preu per als menors de 12 anys serà de 4 euros. Tots els participants tindran esmorzar, hi haurà dos punts d´avituallament i seran obsequiats amb una camiseta de regal. La caminada oferirà dos recorreguts. El curt serà de 8 quilòmetres amb un desnivell de 170 metres i el llarg serà de 13 quilòmetres amb un desnivell de 440 metres.