Sant Fruitós ofereix 8 nous llocs de treball

La convocatòria de plans d'ocupació busca treballadors per feines de suport a diferents àmbits municipals

19.04.2016 | 15:00

L´Ajuntament de Sant Fruitós obre al públic una nova convocatòria del Programa de Plans d´Ocupació (PPO) per tal de treballar com a suport a diferents àmbits municipals. Des d´avui dimarts dia 19 i fins el proper 2 de maig, és oberta la convocatòria pública per tal d´accedir a un dels 8 llocs de treball que s´ofereixen a l´Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Les 8 places a cobrir són:

- 1 enginyer tècnic
- 1 auxiliar administratiu
- 1 oficial 1a brigada
- 1 oficial 1a electricista
- 1 oficial 2a brigada
- 1 neteja
- 2 agents cívics per a la piscina municipal

La durada dels contractes varia entre els 6 mesos i els 7 en funció del lloc de treball, exceptuant les places d´agent cívics que tenen una durada de 93 dies, donat la temporada de piscina.

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de complir uns requisits generals i presentar una sol·licitud específica de participació, abans del 2 de maig, a les oficines d´atenció al ciutadà de l´Ajuntament.

Un cop presentades les sol·licituds, es procedirà a realitzar les proves de selecció específiques per a cada plaça tal i com s´especifica a les bases, que es poden consultar a la web municipal o bé al taulell d´informació a l´Ajuntament.

Per a consultar les bases i descarregar el model d´instància: https://www.santfruitos.cat/ajuntament-seu-electronica/informacio-oficial/convocatories-personal/convocatoria-plans-docupacio-municipal-2016-termini-presentacio-instancies-fins-el-2-de-maig-de-2016-inclos.html

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema