La psicogeriatra i psicoterapeuta Glòria Fité farà demà a Súria (a 2/4 de 5 de la tarda, al saló de sessions) una xerrada sobre les estratègies per viure una vellesa saludable i superar les dificultats que poden sorgir.

Aquest acte s'emmarca en les activitats realitzades en els darrers mesos dins la campanya Tracta'm bé, impulsada per l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament. Entre els mesos de febrer i març van tenir lloc diferents xerrades a les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, en què voluntaris del Consell de la Gent Gran i de l'Associació de Gent Gran van explicar als alumnes les seves vivències d'infantesa. Aquesta activitat formava part d'una de les línies de treball de la campanya, anomenada Aules amb tracte.

L'Ajuntament de Súria ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona la seva incorporació al Grup de Treball per prevenir els maltractaments a les persones grans, que actualment té uns 170 municipis adherits. Aquest Grup de Treball va néixer l'any 2011 com a espai de suport i formació per a tècnics d'institucions locals. La xerrada de demà és oberta a tothom.