Treballs de centres educatius del Bages i el Berguedà han estat distingits amb els prestigiosos premis Baldiri Reixac, que cada any atorga la Fundació Carulla.

Alumnes de primer i segon de primària de l'escola Mare de Déu de Montserrat de Súria, amb la mestra Rosa Maria Obradors, han estat guardonats amb un premi dotat amb 700 euros pel treball Les nostres tradicions amb els ulls d'Antoni Gaudí. També han rebut un premi els alumnes cinquè i sisè de primària de la Flama de Sant Fruitós, amb el mestre Ignasi Soler, pel treball Sílex, bronze i or: un viatge apassionant. Els alumnes del col·legi Sant Josep, de Navàs, amb la mestra Núria Terré, han rebut un guardó pel treball Les cantates com a eina d'innovació pedagògica.

Emma Miró, alumna de segon de batxillerat de La Salle Manresa de Manresa, amb la professora Rosa Serrano, ha estat distingida pel document Tres generacions de pastissers Miró. Alumnes de P3 a sisè de primària de la ZER Berguedà, de Vilada, juntament amb tots els mestres, han rebut un premi dotat amb 700 euros, pel treball La pel·lícula 'Les aventures d'en Tintín al Berguedà' i L'espectacle musical 'La volta al món amb danses i cançons'.