Castellgalí ha editat una guia que recull 18 itineraris pel terme per recórrer a peu o en bicicleta de muntanya. El fulletó, titulat «Em moc per Castellgalí», ha estat recopilat i editat per Jordi Fitó a partir dels circuits que han recorregut les rutes semi-nocturnes de la Guineu, que s'hi han celebrat des del 2012. El que hi trobarà l'usuari és total de 22 km de senders per fer a peu i 57 km per fer en BTT. Les rutes també es poden consultar a Wikiloc, una plataforma que reuneix rutes i punts d'interès localitzades amb GPS de tot el món.

L'Ajuntament ha estat l'encarregat de coordinar la impressió i distribució del fulletó. Inicialment se n'han fet 1.300 copies, que ja s'han començat a repartir entre els veïns i veïnes del poble, entitats excursionistes catalanes i punts turístics.

Cristòfol Gimeno, alcalde de Castellgalí, explica que «amb accions com aquesta volem promocionar el nostre territori i fer ben visible tot el seu potencial; a Castellgalí disposem d'un magnífic entorn natural, sovint desconegut, i l'hem de donar a conèixer tant entre els veïns i veïnes com entre gent de fora del poble».