Sant Fruitós ha inaugurat aquest dilluns al migdia la nova residència d'avis amb la presència de la consellera d'Afers Socials, Dolors Bassa. Un equipament pràcticament nou, tot i que s'ha portat a terme amb un procés de concessió per a un període de 45 anys a l'empresa l'Onada que el que ha suposat a la pràctica ha estat una ampliació del centre municipal ja existent, fins a triplicar-ne els espais i el nombre de places.

El projecte s'ha portat a terme amb la participació econòmica tant de l'Ajuntament com de l'empresa concessionària a l'hora de sufragar les obres. Un participació pública-privada davant la qual els seus impulsors demanaven una implicació directa de la Generalitat en forma de places concertades.

En aquesta línia s'han expressat tant la regidora de Benestar Social de Sant Fruitós, Cristina Múrcia; com la directora general de l'Onada, Cinta Pascual. Actualment hi ha al Bages diferents residències impulsades amb models pública privats que esperen la concertació.

La nova residències suposa que Sant Fruitós disposa ara de 71 places, a les que s'hi sumen una trentena de centre de dia.