La Fira Medieval, Festa de la Sal de Cardona ha introduït com a novetat d'enguany un concurs per escollir les dues persones que protagonizaran dos dels personatges destacats, el de Senyor i Minyona, en l'edició de la Fira que se celebrarà el cap de setmana del 4 i el 5 de juny.

La data límit per presentar-se és aquest divendres 13 de maig a les 13 hores. Per optar al l'elecció només cal ser major d´edat i estar empadronat a Cardona.

Un cop recollides totes els candidatures es distribuiran els fulls de votació i les urnes a a l´Ajuntament, a l´Oficina de Turisme i a la Biblioteca municipal Marc de Cardona per tal que tots els veïns i veïnes de la vila puguin votar els seus candidats a Senyor i Minyona. El termini per a les votacions populars finalitzarà el 24 de maig i el veredicte es farà públic el mateix dia.

El concurs és obert a tota la població i les persones interessades només hauran de presentar la seva candidatura omplint una butlleta de subscripció amb les seves dades. Un cop complimentada, s'ha de retornar la butlleta a les oficines de l'Ajuntament o al correu electrònic: rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat.