L'Ajuntament de Súria portarà a terme unes obres perquè el pavelló d'esports i les piscines municipals tinguin un únic accés públic d'entrada i sortida pel carrer Ignasi Abadal. Els treballs començaran properament i és previst que no afectin l'obertura de la temporada de banys d'aquest proper estiu. L'objectiu del projecte és unificar l'accés públic dels dos equipaments municipals a traves d'un vestíbul comú que tindrà una superfície aproximada d'uns 40 metres quadrats.

Les obres de construcció del nou accés comú tenen un pressupost de contracte de 124.985,22 euros. Com a treballs previs a l'inici de les obres s'enderrocarà el mur de tancament de les piscines, que limita amb el carrer Ignasi Abadal. També es tiraran a terra elements annexes a la façana sud del recinte: l'escala de cargol, la passarel·la de fusta i el cobert de la maquinària de la piscina petita. El projecte preveu el trasllat de les dutxes exteriors de les piscines a un únic punt, proper als actuals vestidors.

Com a conseqüència de les obres, enguany no estarà disponible la piscina petita de xipolleig, que haurà de ser substituïda. D'altra banda, els lavabos d'ús general seran habilitats provisionalment en el nou edifici d'accés, obrint un passadís que també funcionarà com a recorregut d'evacuació a l'exterior en cas d'emergència.