L'Ajuntament de Sallent va reduir de gairebé un 10 % el 2015 el seu endeutament, que ara se situa al 45,02 %, segons fonts municipals. El total de l'exercici es va tancar amb un resultat positiu d'1.145.588 euros, i aquests números permeten poder continuar pagant a proveïdors en el termini legalment establert de 30 dies.

Per altra banda, el consistori sallentí va trencar l'any passat la regla de la despesa, gastant un 16 % més respecte el 2014, (quan només es permet un increment de l'1,30 % d'un any per l'altre), la qual cosa suposa una despesa extra de més de 900.000 euros. L'equip de govern (CiU i PSC) defensa aquesta despesa entenent que «els diners gastats han estat en benefici del poble i, per tant, el que procurem és tenir estalvi net i positiu, i un romanent de tresoreria suficient per mantenir els serveis municipals».

De tota manera, «aquestes bones dades no ens han de fer baixar la guàrdia, i hem de continuar sent prudents en la gestió de l'administració perquè aquests diners permeten mantenir i ampliar tots els serveis municipals», segons l'alcalde, David Saldoni.