CDC de Sant Fruitós recorre contra el plec de clàusules del crematori

El grup, a l'oposició, diu que el text conté «errors, incorreccions i mancances», i que no té en compte qüestions tècniques de la instal·lació

18.05.2016 | 17:22

Com va fer dies enrere el grup municipal d'ERC a Sant Fruitós, l'altre grup a l'oposició en aquest ajuntament, CDC, també ha reclamat a l'equip de govern (Gent fent Poble i PSC) que modifiqui el plec de clàusules per a la licitació del futur crematori que es vol construir en aquest municipi.

L'acord de ple en què es van aprovar aquestes bases no admetia al·legacions, però sí un recurs de reposició, que és el que han presentat ara els convergents. El fonamenten en «errors, incorreccions i mancances» detectades en el plec de clàusules, tant en el redactat com en la forma d'elaborar l'expedient, considerant que no s'ha garantit una bona fiscalització ni emissió d'informes tècnics per manca de temps real.

Per altra banda, el grup municipal de Convergència considera «molt greu» que en els criteris d'adjudicació puntuables per escollir l'empresa que ha de construir el crematori i gestionar-lo no s'hagin tingut en compte les qüestions tècniques de la instal·lació del crematori, com poden ser les característiques del forn i el sistema de filtratges. Enlloc d'això, CDC sosté que només s'han considerat aspectes estètics, deixant de banda la salut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

El consum de tabac de cargolar es dispara entre els més joves

El 6% dels residents a la Catalunya Central de 15 anys o més fumen cigarretes fetes a mà

Sant Vicenç iniciarà el mes vinent la reurbanització d´un dels vials de ronda

Sant Vicenç iniciarà el mes vinent la reurbanització d´un dels vials de ronda

L'actuació al Via Augusta, connector del sector nord, és la de més volum del pressupost d'enguany

Enllaços recomanats: Premis cinema