La Generalitat no té previst cap nou desplegament de la delegació a curt termini

Per ara no hi ha fixat cap calendari per implantar els departaments del Govern que queden pendents de tenir seu a la Catalunya Central

30.05.2016 | 07:21

La Generalitat no té previst per ara desplegar cap nou departament dels que queden pendents a la delegació territorial del Govern a la Catalunya Central. Així ho va comunicar la delegada territorial, Laura Vilagrà, en una trobada amb alcaldes de les capitals comarcals i presidents dels respectius Consells, tot i que va puntualitzar que s'està treballant perquè els decrets d'estructura dels diferents departaments "prevegin una futura implantació, quan així sigui possible".

A aquesta reunió hi van assistir els alcaldes de Manresa (Valentí Junyent) i de Vic (Anna Erra), juntament amb Francesc Ribera, Rosó Barrera i Imma Soteras com a representants dels Ajuntaments de Berga, Solsona i Igualada, respectivament. També hi van ser els presidents de quatre dels Consells Comarcals del Bages (Agustí Comas), Berguedà (David Font), Anoia (Xavier Boquete) i Osona (Joan Roca), mentre que pel del Solsonès hi va ser un dels consellers, Josep Colell.

Segons una nota feta pública per la delegació, els diferents representants del territori van manifestar, no obstant, la importància i transcendència del desplegament de les seus dels diferents serveis territorials per acostar la Generalitat a la Catalunya Central.
En aquesta trobada, celebrada a l'Ajuntament de Vic, s'ha donat continuïtat a la ja realitzada en primer terme a Solsona el febrer per treballar aspectes comuns de la Catalunya Central. En aquest sentit, s'ha acordat la necessitat de treballar conjuntament en la projecció del terreny cultural i específicament el turístic. Els assistents s'han instat a trobar-se properament, alhora que ja s'ha concretat una reunió entre els diferents organismes públics en matèria de turisme del territori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Un moment de la fira de l'any passat.
El mercat de Tots Sants torna aquest cap de setmana a Món Sant Benet

El mercat de Tots Sants torna aquest cap de setmana a Món Sant Benet

La fira celebra la cinquena edició amb una àmplia mostra de productes alimentaris i degustacions

El pla director de la mineria fixa la ubicació de dues plantes més de sal vacuum a Súria

El document urbanístic preveu que les futures instal.lacions anirien al polígon de la Pobla Sud, i...

La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol arriba a la 23a edició amb 90 parades i una quinzena d´activitats paral·leles

La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol arriba a la 23a edició amb 90 parades i una quinzena d´activitats paral·leles

El municipi espera la visita de més de 10.000 persones el cap de setmana del 29 i 30 d'octubre

El consum de tabac de cargolar es dispara entre els més joves

El 6% dels residents a la Catalunya Central de 15 anys o més fumen cigarretes fetes a mà

Enllaços recomanats: Premis cinema