Sallent ha tancat les Enramades d'enguany amb una elevada participació tant de sallentins com de visitants, fins al punt que al llarg dels cinc dies de festa es pot haver arribat a doblar la població, segons sostenen fonts municipals.

Les Enramades han aportat enguany un programa de més de 40 activitats, que han tingut la música com a gran reclam. El concert de l'Orquestra Internacional Maravella de dissabte al vespre va aplegar més de 1.500 persones a la plaça de Sant Antoni Maria Claret, tot i que no va poder actuar al ball de nit perquè es va suspendre per la pluja. Manu Guix, les havaneres, l'Escola Municipal de Música, les sardanes de la Coral Nova Harmonia i The River Troupe Gospel, també van omplir en les seves actuacions. L'èxit de públic també es va notar en les visites teatralitzades a la Casa Museu Torres Amat, en els balls de gegants, o en la inauguració de la festa, amb l'estrena de Toc d'Enramada.

La regidora de Cultura i Festes, Anna Fernàndez, ha destacat que "la implicació del poble des de fa mesos i al llarg d'aquests dies ha estat excepcional".