Súria participa en una campanya de promoció dels barris antics

Diferents establiments ofereixen per les compres la possibilitat d'entrar en un sorteig d'estades, visites i productes

02.06.2016 | 10:53

Súria participa aquest mes de juny en la campanya «Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir», que vol potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics. Les persones que facin les seves compres en els establiments adherits podran participar en el sorteig de nits d'hotel, espectacles, visites guiades, lots de productes locals i altres atractius, oferts per trenta-dues viles i ciutats de tot Catalunya.

La promoció «Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir» és impulsada per la xarxa Barris amb Projectes, promoguda per la Generalitat amb l'objectiu de revitalitzar els nuclis històrics i reforçar-los com a punts de referència urbana. La campanya s'emmarca en el Pla de Barris de Catalunya, en el qual també participa Súria.

Els establiments i serveis de la vila adherits a la campanya són Comestibles Cal Gal, Bar Restaurant El Fusteret, Frankfurt Dami, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia, Coaliments Supermercats (Cal Copons), Menjars Kikirikí i l'Oficina de Turisme. En aquests establiments i serveis hi haurà capses per recollir les butlletes de participació. També hi haurà un llistat informatiu de tots els premis que s'hi poden aconseguir. El sorteig tindrà lloc el proper 1 de juliol i el resultat es farà públic l'endemà, 2 de juliol.

El premi que Súria aporta a la campanya és el següent: visita guiada al Poble Vell, visita i tast a la fàbrica de cervesa artesana La Pirata, dinar en un restaurant del municipi, val de 20 euros de descomptes per a compres en establiments de Súria Punt Comercial i el llibre «Les Caramelles de Súria».

És l'únic municipi del Bages que participa en aquesta campanya. L'Ajuntament considera que pot ser una bona oportunitat per donar suport al sector comercials dels barris de Sant Jaume i el Poble Vell, a més de contribuir a la difusió exterior de la vila.

La campanya «Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir»compta amb el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de Súria, les quatre Diputacions catalanes, la Confederació de Comerç de Catalunya i la patronal Pimec.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

L´ovni de Montserrat que venia de França
L´ovni de Montserrat que venia de França

L´ovni de Montserrat que venia de França

Consulta l'expedient sencer d'un dels casos que més llegendes urbanes ha generat i que acaba de...

Sallent enderroca l´antic Ateneu Català pel seu mal estat

Sallent enderroca l´antic Ateneu Català pel seu mal estat

L'Ajuntament encara no ha definit quina utilitat es donarà al solar que quedarà buit

El pla urbanístic de la mineria preveu dues plantes més de sal a Súria i una a Callús

El pla urbanístic de la mineria preveu dues plantes més de sal a Súria i una a Callús

El document de planificació, que ahir es va aprovar inicialment, concreta molt poc el futur del...

La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol tindrà 90 parades i una quinzena d´activitats

La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol tindrà 90 parades i una quinzena d´activitats

El municipi espera la visita de més de 10.000 persones el cap de setmana del 29 i 30 d'octubre

Enllaços recomanats: Premis cinema