Súria participa aquest mes de juny en la campanya «Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir», que vol potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics. Les persones que facin les seves compres en els establiments adherits podran participar en el sorteig de nits d'hotel, espectacles, visites guiades, lots de productes locals i altres atractius, oferts per trenta-dues viles i ciutats de tot Catalunya.

La promoció «Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir» és impulsada per la xarxa Barris amb Projectes, promoguda per la Generalitat amb l'objectiu de revitalitzar els nuclis històrics i reforçar-los com a punts de referència urbana. La campanya s'emmarca en el Pla de Barris de Catalunya, en el qual també participa Súria.

Els establiments i serveis de la vila adherits a la campanya són Comestibles Cal Gal, Bar Restaurant El Fusteret, Frankfurt Dami, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia, Coaliments Supermercats (Cal Copons), Menjars Kikirikí i l'Oficina de Turisme. En aquests establiments i serveis hi haurà capses per recollir les butlletes de participació. També hi haurà un llistat informatiu de tots els premis que s'hi poden aconseguir. El sorteig tindrà lloc el proper 1 de juliol i el resultat es farà públic l'endemà, 2 de juliol.

El premi que Súria aporta a la campanya és el següent: visita guiada al Poble Vell, visita i tast a la fàbrica de cervesa artesana La Pirata, dinar en un restaurant del municipi, val de 20 euros de descomptes per a compres en establiments de Súria Punt Comercial i el llibre «Les Caramelles de Súria».

És l'únic municipi del Bages que participa en aquesta campanya. L'Ajuntament considera que pot ser una bona oportunitat per donar suport al sector comercials dels barris de Sant Jaume i el Poble Vell, a més de contribuir a la difusió exterior de la vila.

La campanya «Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir»compta amb el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de Súria, les quatre Diputacions catalanes, la Confederació de Comerç de Catalunya i la patronal Pimec.