L'alcalde de Santpedor defensa «les bones relacions» entre l'Ajuntament i l'Ateneu Ca La Teia

Xavier Codina assegura que no hi ha queixes per l'ocupació d'un edifici del poble el col·lectiu va fer ara fa un any i que està pendent de judici

18.06.2016 | 07:42

Ajuntament de Santpedor assegura que fins ara no té constància de queixes ni perjudicis derivats de l´ocupació d'un edifici del poble, per part de l´Ateneu Popular Ca La Teia i de l´activitat que s´hi fa, que es limita als caps de setmana. L'ocupació del local es va produir l'abril del 2015 per part d'un grup de joves, que es van fer amb un immoble abandonat del carrer Convent, i ara el col·lectiu ha d'afrontar la denúncia interposada pel gestor del concurs de creditors de l'empresa que n'havia estat la propietària. El judici s'havia d'haver celebrat aquest dimarts al matí, però s'ha suspès perquè no s'havien practicat les citacions als acusats, i de moment no es coneix la nova data.

Davant d'aquesta situació, l'alcalde, Xavier Codina, defensa la bona entesa que hi ha entre l'Ajuntament i l'Ateneu. «Fins i tot participen en diverses propostes i en l´organització d´actes que es fan al poble», apunta Codina, i assegura que la relació durant tot aquest any ha estat cordial i col·laboradora.

Quant a l´ocupació que l´Ateneu Popular Ca La Teia ha fet de l´edifici, es tracta d´una propietat privada i, en aquest sentit, Codina diu que l´Ajuntament se´n manté al marge «perquè no ens competeix». Tanmateix, l´alcalde recorda que el consistori ha posat en marxa fa poques setmanes la reforma del local de l´antiga Nau com a espai per a associacions i entitats del poble, i un cop es posi en funcionament, «si volen, també en podran disposar», per bé que en aquest cas s´hauran de constituir com a entitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

El consum de tabac de cargolar es dispara entre els més joves

El 6% dels residents a la Catalunya Central de 15 anys o més fumen cigarretes fetes a mà

Sant Vicenç iniciarà el mes vinent la reurbanització d´un dels vials de ronda

Sant Vicenç iniciarà el mes vinent la reurbanització d´un dels vials de ronda

L'actuació al Via Augusta, connector del sector nord, és la de més volum del pressupost d'enguany

La Moreneta del Cavall Bernat fa 29 anys

La Moreneta del Cavall Bernat fa 29 anys

L'obra de l'escultor Jordi Álvarez corona l'emblemàtica agulla amb els seus 350 quilos des del 25...

Enllaços recomanats: Premis cinema