Càritas Parroquial i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitzaran aquest dissabte la tercera edició del sopar solidari que cada any es fa per recaptar fons a favor d'aquesta entitat.

En concret, aquesta vegada els diners que es recaptin dels assistents al sopar serviran per comprar un muntacàrregues. L'entitat fa temps que demana aquest aparell, com una eina necessària per facilitar la feina als seus membres a l'hora de gestionar les tasques de magatzem.

El sopar es farà aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre al local que l'entitat té a l'avinguda Bertran i Serra de Sant Fruitós. Igual com s'ha fet en les anteriors edicions, l'organització posa a la venda 200 tiquets, que es podran adquirir fins aquest dijous, 16 de juny, al local de Càritas o bé a Foto Isidre per un preu de 12 euros.

Per a després del sopar, el consell parroquial i els voluntaris de l'entitat han organitzat diversos espectacles per tal d'amenitzar la jornada festiva, que és previst que s'allargui fins passades les 11 de la nit.